Després d’uns anys treballant en rehabilitació del sòl pelvià en altres centres (i sempre amb equips meravellosos als qui he d’agraïr infinites coses a nivell professional i personal, i on he tingut la sort de trobar-hi molt bons amics), al 2009 vaig decidir crear una consulta a Caldes de Montbui, el poble on vaig néixer i on he viscut sempre.

Seguia i seguiria formant part d’un equip de fantàstics professionals i amics a Barcelona, però em venia molt de gust obrir una petita consulta amb la il·lusió que fos un espai on pugués gaudir d’aquest ofici que vaig descobrint cada dia amb la confiança i la intimitat de sentir-m’hi a casa, i on poder decidir sempre des del cor en la direcció del que em semblava que podia ajudar més als pacients que anava veient.

Des d’aquella primera petita consulta, on sempre agrairé la hospitalitat i generositat amb la qual em van acollir, vaig emancipar-me a la consulta on he compartit estones i experiències amb els pacients dels últims anys. En aquest espai he tingut la sort de conèixer companys de feina, grans professionals i meravelloses persones, a qui m’encanta poder saludar cada dia i amb qui em sento afortunada de compartir camí.

L’espai que al principi veiem gran ara se’ns començava a fer una mica petit, i jo tenia moltes ganes de poder oferir i compartir aquest refugi (que és com jo sento la consulta quan hi entro cada dia) amb altres amics terapeutes, excel·lents en el seu ofici i que agraeixo enormement que formin part de la meva vida.

És per això que hem decidit crear un nou espai i convidar-vos al que desitgem que sigui la nostra llar professional durant molts anys més, sempre amb la il·lusió que sigui un espai tranquil i íntim de retrobament amb un mateix i amb la nostra salut. Per poder créixer com a persones i com a terapeutes amb harmonia i fluidesa, des des de la llibertat i la honestedat de ser tal com som i amb la força de voler acompanyar cada procés terapèutic des de la confiança i l’amor.